Asiakastarpeet ja palvelut

Meille keskeistä on asiakkaidemme tarpeiden kuunteleminen ja heidän toiveidensa toteuttaminen. Olemme alamme erikoisosaaja, jonka ydinosaamista on suurten erityisesti Nautor’s Swan ja Baltic Yachts purjeveneiden konservointi-, restaurointi-, uudistus- ja korjaustyöt.

Jokaisen veneen elinkaari on yksilöllinen ja siihen vaikuttavat useat tekijät. Niitä ovat mm. käyttötarkoitus, käyttäjät, omistajan tarpeet ja sääolosuhteet. Lisäksi osansa on veden suolapitoisuudella ja UV-säteilyllä.

Omistajan toiveet ja näkökulmat ohjaavat veneen ylläpitoa. Kilpaveneisiin kohdistuu erilaisia odotuksia kuin matkapurjehdus- tai perheveneisiin.

Usein korjaustarpeet kohdistuvat esim. moottoriin, sähkö- ja LVI-ratkaisuihin, pentryyn ja asumismukavuuteen, sisustukseen tai instrumentteihin. Kyse voi olla haverin aiheuttamista monipuolisista haasteista kuten rungon ja kölin korjauksista tai kannen uusimisesta. Maalaus- ja teak-kannenvaihtotyöt ovat tyypillisiä.

Oy Yxpila Boat Yard Ab on laatupurjeveneiden korjaustelakka, jonka asiantuntijat sitoutuvat hakemaan toimivimmat ratkaisut veneesi kunnostukseen.

Täältä voit lukea lisää YBYn tarjoamista veneen nouto- sekä miehistön majoituspalveluista.