Ainutlaatuista osaamista

Oy Yxpila Boat Yard Ab:lla on kokemusta suurten purjeveneiden ja erityisesti Nautor’s Swan veneiden laajoista kunnostus- ja korjaustöistä lähes 20 vuoden ajalta. Osaava joukkomme on sitoutunut etsimään veneesi kannalta parhaat ja toimivimmat ratkaisut sekä taitavimmat tekijät.

Osaamisemme perustan on rakentanut vahva ja pitkä yhteistyö veneveistämön kanssa. Tunnemme veneiden rakenneratkaisut, koko- ja runkotyyppien vahvuudet ja heikot kohdat erityisratkaisuja myöten.

Käytössämme on eri alojen asiantuntijoita, joita tarpeen mukaan ostamme alihankintana. Toimimme Suomen veneenrakennuksen keskittymässä, Kokkola – Pietarsaari alueella, jonka ammattilaisten erityisosaaminen on tunnettua ja sitä arvostetaan erityisen korkealle maailmanlaajuisesti.

Oy Yxpila Boat Yard Ab vastaa vuosittain n. 20 veneen korjaus- ja kunnostustöistä. Telakointikaudeksi vastaanotettavien veneiden lukumäärä riippuu tilattujen töiden laajuudesta ja asiakkaan aikataulutoiveista. Palvelemme maailmanlaajuista asiakaskuntaa ja telakalla on sen toiminnan aikana saatettu loppuun satoja toimeksiantoja.